Hinandens Verden. Ledsager Til K.E. Løgstrup: Den Etiske Fordring - David Bugge - Bog

Hinandens Verden. Ledsager Til K.E. Løgstrup: Den Etiske Fordring - David Bugge - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,5 MB
FILNAVN
Hinandens Verden. Ledsager Til K.E. Løgstrup: Den Etiske Fordring - David Bugge - Bog.pdf
ISBN
6606534741212

BESKRIVELSE

none

Løgstrup mener nemlig, at en næstekærlig holdning til andre mennesker faktisk er en logisk konsekvens af den måde... Budhisme - Plag ikke andre med det som piner dig selv. Hinduisme - Dette er summen af pligterne: Gør ikke mod andre noget som skulle forårsage dig smerte, hvis det blev gjort mod dig.

"Så vist som et menneske med den tillid, det viser eller begærer, giver mer eller mindre af sit liv i den andens hånd, så vist hører fordringen om at tage vare på det liv med til vor tilværelse... Den etiske fordring. Løgstrups etik hænger sammen med det kristne budskab om næstekærlighed, men han påstår alligevel, at det også kan forstås uafhængigt af religion.

RELATEREDE BØGER