Narcissister - I Familien, I Parforholdet Og På Arbejdspladsen - Charlotte Lindhardt Mette Glargaard - Bog

Narcissister - I Familien, I Parforholdet Og På Arbejdspladsen - Charlotte Lindhardt Mette Glargaard - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,21 MB
FILNAVN
Narcissister - I Familien, I Parforholdet Og På Arbejdspladsen - Charlotte Lindhardt Mette Glargaard - Bog.pdf
ISBN
2798421736821

BESKRIVELSE

none

Jeg kæler for hundene og nyder solnedgangen. Vi har lige spist grøntsager i kokosmælk i vandkanten og om lidt skal vi til rodeo nede om hjørnet. Forlaget Lindhardt og Ringhof udgiver kvalitetsbøger, der underholder, oplyser og inspirerer: Bøger om om store personligheder, om vores fælles historie, mad og vin, romaner, krimier og kærlighedshistorier, billedbøger, ungdomsromaner, klassikere... Bogen leverer ingen quick fixes, men gør læseren i stand til gennem spørgsmål og eksempler at få øje på fastlåste mønstre og nye handlemåder i parforholdet.

Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os I gjorde os til narcissister.

RELATEREDE BØGER