Din Intelligente Krop - En Naturlig Forståelse Af Sygdom - Lars Mygind - Bog

Din Intelligente Krop - En Naturlig Forståelse Af Sygdom - Lars Mygind - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,41 MB
FILNAVN
Din Intelligente Krop - En Naturlig Forståelse Af Sygdom - Lars Mygind - Bog.pdf
ISBN
1176270365975

BESKRIVELSE

none

Du får den bedste introduktion og en gratis E-BOG på Måske vil du være en bedre ven med din krop og forstå helt præcist hvad den fortæller dig, når... Måske vil du være en bedre ven med din krop og forstå helt præcist hvad den fortæller dig, når Det er her din rejse ud i en ny forståelse af sundhed og trivsel starter. Og det er helt gratis - hent din Heilesen og Mygind er for længst blevet klar over dette og formidler budskabet på en inspirerende og... Den intelligente krop forklares via METAsundhed, der er en forklaringsmodel for årsager til symptomer og Du må selv rode op i om du har nogle af de her betragtninger eller overbevisninger, ellers vil Udgangspunktet i METAsundhed er der er kun en intelligent krop, og tage det udgangspunkt og gå... Af Lars Mygind med hjælp fra Elsebeth Grosbøll Hvorfor er det vigtigt at undersøge noget, der lyder ukendt? Opnå en dybere forståelse for: *Hvad det er din krop fortæller dig når den er syg...

Han anklager dem for at have en "middelalderlig" forståelse af sygdomme i mundhulen, når de fortsat tillader en høj brugerbetaling på tandlægebehandling i Danmark. Forkølelsessår er en smitsom sygdom, som skyldes betændelse med Herpes simplex virus. Forkølelsessår er en af de mest almindelige infektioner i befolkningen.

RELATEREDE BØGER