Sulpicia - Harald Voetmann - Bog

Sulpicia - Harald Voetmann - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,28 MB
FILNAVN
Sulpicia - Harald Voetmann - Bog.pdf
ISBN
6054237441815

BESKRIVELSE

Det er nok begrænset, hvor mange nutidige læsere, som kaster sig over de gamle romerske litterære værker. Og da slet ikke en ukendt upper-class kvinde fra kejser Augustus' tid. Men det har Harald Voetmann gjort, og resultatet er forrygende. Èn ting er digtene, som Voetmann har oversat med friskhed og nutidige øjne. Så er der alle hans kommentarer, som sætter historien på spidsen. Flere spørgsmål end svar - men manglen på svar er faktisk det mest interessante. Jeg holder især af Voetmanns diskussioner med sig selv om selve oversættelsen og ordvalget. En bog med mange lag at dykke ned i. Kan varmt anbefales, også selv om du tror at gamle klassiske (romerske) digte kun kan være gabende kedelige.

Født: 1978, opvokset i Birkerød. Uddannelse: Forfatterskolen 1997-99, grundforløb i Latin på Københavns Universitet 2003-06. Entdecken Sie alle Romane Hörbücher gesprochen von Harald Voetmann auf Audible.de.

>Harald Voetmann (f. 1978) har siden debuten 'Kapricer' fra 2000 skrevet i et præcist og detaljefølsomt sprog.

RELATEREDE BØGER