F - Daniel Kehlmann - Bog

F - Daniel Kehlmann - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,64 MB
FILNAVN
F - Daniel Kehlmann - Bog.pdf
ISBN
3946903490700

BESKRIVELSE

none

Med alt dette lyder det som om, at F er en voldsom og alvorlig bog. Men det er den ikke kun, den er også meget morsom. Daniel Kehlmann skriver sig ikke ind i nogen specifik tysk tradition, selv om den tyske åndshistorie er meget præsent i værkerne.

272 sider. f 3.92 12 5 Forfatter: Daniel Kehlmann Oplæser: Jesper Bøllehuus "Mange år senere, og alle voksne mennesker indfanget i hver deres ulykke, kunne ingen af Arthur Friedlands sønner huske, hvis ide det havde været at aflægge hypnotisøren et besøg den eftermiddag." Daniel Kehlmanns seneste roman, Tyll, som udkom på dansk for nylig, er en ambitiøs historisk roman om Trediveårskrigen i 1600-tallets Tyskland.Vanligt velskrevet og af ubetvivlelig høj kvalitet i mange henseender - men alligevel formåede den ikke at engagere mig på nær i få, forbigående passager. Køb F af Daniel Kehlmann som e-bog på engelsk til markedets laveste pris og få den straks på mail. F is for family.

RELATEREDE BØGER