På Frans Af Assisis Veje - Jørgen Johansen - Bog

På Frans Af Assisis Veje - Jørgen Johansen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,42 MB
FILNAVN
På Frans Af Assisis Veje - Jørgen Johansen - Bog.pdf
ISBN
3991920725989

BESKRIVELSE

none

Frans af Assisi blev født i Assisi den 5. juli 1182 som søn af en velhavende klædehandler, Pietro di Bernardone. Francis of Assisi (Italian: San Francesco d'Assisi; Latin: Sanctus Franciscus Assisiensis), born Giovanni di Pietro di Bernardone, informally named as Francesco (1181/1182 - 3 October 1226)... På Frans af Assisis veje - en italiensk rejse.

PÅ FRANS AF ASSISIS VEJE er på én gang den ideelle ledsager til Italiensrejsen og i sig selv en Italiensrejse, som man kan nyde og varmes ved under de nordligere himmelstrøg. Om forfatteren Jørgen Johansen, født 1941, er forfatter og journalist. Med Jørgen Johansen inviterer læseren med på pilgrimsfærd i sporene på den berømte helgen, digter, prædikant, dyreven og miljøforkæmper Frans af Assisi (1181-1226).

RELATEREDE BØGER