Tillid - Niklas Luhmann - Bog

Tillid - Niklas Luhmann - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,11 MB
FILNAVN
Tillid - Niklas Luhmann - Bog.pdf
ISBN
4927591556924

BESKRIVELSE

none

En mekanisme til reduktion af social kompleksitet. Niklas Luhmanns analyse af tillid, som stammer fra 1968, er trods sit beskedne omfang et banebrydende værk inden for den moderne sociologi.

Han var oprindeligt embedsmand, men tog senere en doktorgrad og blev i 1968 professor i sociologi ved universitetet i Bielefeld.Offentligt kendt for diskussioner med Habermas.Udgav i 1984 hovedværket Soziale Systeme (dansk udg. For 31 år siden forsøgte den tyske sociolog Niklas Luhmann at afdække tillidens rationalitet i sin bog 'Vertrauen', der her i foråret er oversat til dansk OVERSAT Fredsaftalen er endelig i hus, og Serbiens præsident Slobodan Milosevic - der i begyndelsen af krigen blev sammenlignet med Hitler og det onde selv, og som fornylig blev anklaget ved krigsforbryderdomstolen i Haag - skal nu vise ... Få Tillid af Niklas Luhmann som brugt bog på ukendt - - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Tillid: En mekanisme til reduktion af social kompleksitet (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Niklas Luhmann - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788741227573 Niklas Luhmanns teorier oplever i disse år en hastigt voksende udbredelse herhjemme både inden for forskning og uddannelse.

RELATEREDE BØGER