Susannas Bog - Sandheden - Susanne Clod Pedersen - Bog

Susannas Bog - Sandheden - Susanne Clod Pedersen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,97 MB
FILNAVN
Susannas Bog - Sandheden - Susanne Clod Pedersen - Bog.pdf
ISBN
9460986578224

BESKRIVELSE

none

Og årets store nyhed er, at første bind af Arnulf sagaen meget snart udkommer på engelsk på Amazon både som e-bog og paperback :-D. Susanne Clod Pedersen (f. 1967) er uddannet pianist og organist og arbejder som organist i Græsted Kirke og er studielektor ved Musikvidenskabeligt Institut, Københavns Universitet.

Om Arnulf sagaen Underviser: Susanne Clod Pedersen. Tag med på en rejse tilbage til vikingernes sagatid, når forfatteren fortæller om sin aktuelle romanserie: Arnulf Sagaen. I sin jagt på det fældende bevis kaster hun sig over et fjerde, uidentificeret lig i lejligheden, som viser sig at være en gammel skribent, der arbejdede på en bog om det norske politis historie.

RELATEREDE BØGER