At Gå Døden I Møde - Kathryn Mannix - Bog

At Gå Døden I Møde - Kathryn Mannix - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,4 MB
FILNAVN
At Gå Døden I Møde - Kathryn Mannix - Bog.pdf
ISBN
4991692601422

BESKRIVELSE

Jeg har lige læst At Gå døden i møde, det er en fantastisk bog som tager læseren med på en rejse igennem arbejdet inden palliativ pleje.Den går lige i hjertet, og lægen og det professionelle team hjælper den dødende og de pårørende til at acceptere døden . På en fredfyldt måde får de pårørende at vide hvad de kan forvente, før deres kære dør.Så den sidste tid bliver en smuk tid.Jeg kan varmt anbefale både pårørende og alle der arbejder inden for plejen at læse den.Her er redskaber til at hvordan vi kan åbne op for den svære samtale,med den dødende og de pårørende.

Told through a series of beautifully crafted stories taken from nearly four decades of clinical practice... Palliative care doctor and author Kathryn Mannix argues that it's time to break the taboo that exists around death. Du kan vælge at holde mødet i en af vores afdelinger eller som et onlinemøde. Nogle af vores rådgivere arbejder dog fortsat hjemme og tilbyder derfor udelukkende onlinemøder.

submitted 7 months ago by echelondx. Kathryn gives feedback and hilarity on all her credits on IMDb in this six-minute interview (v.redd.it).

RELATEREDE BØGER