Den Hemmelige Socialdemokrat - Anonym - Bog

Den Hemmelige Socialdemokrat - Anonym - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,22 MB
FILNAVN
Den Hemmelige Socialdemokrat - Anonym - Bog.pdf
ISBN
1881928446482

BESKRIVELSE

Sjov og letlæst humoristisk beskrivelse af livet på "borgen", som en anonym socialdemokrat opfatter det. Fine beskrivelser af atmosfæren i et parti, som er i en nyskabende fase. Det er nok ikke alt, hvad man læser, man skal tage så nøje, men sjovt er det da. Og tankevækkende måske. Det kunne såmænd sikkert have været en beskrivelse af atmosfæren i hvilket som helst parti på tinge. Et must for enhver, som følger lidt med i slagets gang før og efter en valgkamp

This file is licensed under the Creative Commons Attribution 2. Would you like to tell us about a lower price? 29.20 €.

Book Den lyserøde elefants guide til de sociale medier. DEN HEMMELIGE SOCIALDEMOKRAT PDF - I mil. Kopiering af denne bog er kun tilladt i overensstemmelse med overenskomst mellem Undervisningsministeriet og Copy-Dan.

RELATEREDE BØGER