Min Barndom I 60'erne - Bog

Min Barndom I 60'erne - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,21 MB
FILNAVN
Min Barndom I 60'erne - Bog.pdf
ISBN
6204975527575

BESKRIVELSE

none

Med tekster af Hanne Richardt Beck, Mogens Blom, Knud ... Det er forandringernes tid, hvor blandt andet fænomener som kvindebevægelse, p-piller, kollektiver og månelanding opstår. Med tekster af: Hanne Richardt Beck Mogens Blom Knud Foldschack Elisabeth Gjerluff Nielsen Maria Helleberg Pia Friis Laneth Lars Lilholt Camilla Plum Isabella Smith Jes Stein Pedersen Villy Søvndal Jesper ... Vi gør opmærksom på at der er en mindre forsinkelse mellem at en vare sælges i en af vores butikker til informationen når websitet.

født i årene 1950-1960, fortæller om deres barndom i et årti, der er præget af optimisme, materiel fremgang - og oprør. Det er forandringernes tid, hvor blandt andet fænomener som kvindebevægelse, p-piller Køb 'Min barndom i 60'erne' nu.

RELATEREDE BØGER