Mørkelygten, 2. Udgave - Jesper Tynell - Bog

Mørkelygten, 2. Udgave - Jesper Tynell - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,69 MB
FILNAVN
Mørkelygten, 2. Udgave - Jesper Tynell - Bog.pdf
ISBN
4040612854564

BESKRIVELSE

Skræmmende læsning. Danmark bliver altid beskrevet som et af verdens mindst korrupte lande - men efter afsløringerne i denne bog, får man et indblik i politikeres og embedsmændenes løgne og fortielser.Der har aldrig været så mange klager i Danmark og det er netop fordi politikernes beslutninger tages på oplysninger som skjuler de "grimme" konsekvenser af deres beslutninger og som først kommer frem efter flere år.Jeg ville ønske at politikerne ville læse den. Tak til Jesper Thynell, fordi han har gravet i politikernes fortielser.

Hvordan embedsværket deltager i at vildlede Folketinget og offentligheden. Den prisbelønnede journalist og forfatter Jesper Tynell belyser embedsmandens rolle som en lus mellem... Få Mørkelygten af Jesper Tynell som Hæftet bog på dansk - 9788759319659. Det er en af pointerne i journalist Jesper Tynells opdaterede udgave af bogen Mørkelygten, som netop er udkommet.

Det er bogens sigte at skabe sammenhæng mellem de mange delelementer... Lektion 1 - Grundbog i thai (2. udgave).

RELATEREDE BØGER