Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog

Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,58 MB
FILNAVN
Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog.pdf
ISBN
4629160569088

BESKRIVELSE

Jeg sidder med en bog i hånden, der har været længe ventet. Der har været andre meget oplysende bøger, som har hjulpet mange, men nu for første gang er det muligt, at læse en bog om de psykologiske og kognitive udfordringer man møder, når man har for lavt stofskifte. Bogen er velskrevet i et sprog, som også ikke fagfolk kan forstå. I øvrigt er der mange gode anvisninger på, hvordan man kan imødegå de problematikker, både en selv og familien møder på vejen fremmod at finde en god måde, at leve med lavt stofskifte på.Som klinisk psykolog, og selv patient, kan jeg kun anbefale andre at læse denne meget velunderbyggede og godt skrevne bog om det at have for lavt stofskifte og de mulige konsekvenser af denne sygdom.

has been added to your Cart. Lavt stofskifte (Danish Edition) (Danish) Paperback - January 7, 2019.

Lavt stofskifte. Sidsel Bekke-Hansen. Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for lite av stoffskiftehormonene tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3).

RELATEREDE BØGER