Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog

Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,38 MB
FILNAVN
Lavt Stofskifte - Sidsel Bekke-Hansen - Bog.pdf
ISBN
6772628220982

BESKRIVELSE

Jeg sidder med en bog i hånden, der har været længe ventet. Der har været andre meget oplysende bøger, som har hjulpet mange, men nu for første gang er det muligt, at læse en bog om de psykologiske og kognitive udfordringer man møder, når man har for lavt stofskifte. Bogen er velskrevet i et sprog, som også ikke fagfolk kan forstå. I øvrigt er der mange gode anvisninger på, hvordan man kan imødegå de problematikker, både en selv og familien møder på vejen fremmod at finde en god måde, at leve med lavt stofskifte på.Som klinisk psykolog, og selv patient, kan jeg kun anbefale andre at læse denne meget velunderbyggede og godt skrevne bog om det at have for lavt stofskifte og de mulige konsekvenser af denne sygdom.

Ilmainen toimitus yli 16,90 euron tilauksiin. Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään! Lavt stoffskifte, eller hypotyreose er nedsatt produksjon av hormonene som regulerer stoffskiftet.

I 98% av tilfellene skyldes lavt stoffskifte svikt i skjoldbruskkjertelen. Den vanligste årsaken til svikt i skjoldbruskkjertelen er kronisk betennelse, en autoimmun... Alligevel findes der ifølge Sidsel Bekke-Hansen, psykolog, ph.d.

RELATEREDE BØGER