Min Mumitrold - Bog

Min Mumitrold - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,26 MB
FILNAVN
Min Mumitrold - Bog.pdf
ISBN
8991464137633

BESKRIVELSE

none

De tre næste Mumi-romaner af i alt ni, er bog 2 .Det er titlerne MUMIFARS ERINDRINGSBOG, FARLIG Find opskrifter, idéer til hjemmet, stilinspiration og andre idéer, du kan prøve. Mumitrolden og den usynlige gæst - bogbotten.dk Billedbøger. Forfatter: Tove Jansson, Cecilia Davidsson Illustrator: Filippa Widlund Oversætter: Lene Ewald Hesel Sidetal: 40 Forlag: Carlsen Udgivelsesår: 2019 Set til kr.: 129 Tag-arkiv: mumitrold.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg Min Mumitrold Små hænder vil elske denne Mumi-formede papbog med enkle illustrationer og ganske lidt tekst I bogen følger man Mumitroldens dag, fra han står op, og til han til sidst bliver puttet af Mumimor efter en lang og eventyrlig dag med alle vennerne. Men den originale mumitrold fra Tove Janssons romaner er i Danmark relativt ukendt, og Information er taget ind i det finske land for at finde ud af, hvem den ægte mumitrold er. Den første bog om mumitroldene kom i 1945, og Jansson har fortalt, at krigen gav hende lyst til at skrive et uskyldigt og naivt univers frem. I min optik kan en illustreret udgave af en bog, gøre den mange gange bedre.

RELATEREDE BØGER