Tiden Grebet I Halen - Arne Haugen Sørensen - Bog

Tiden Grebet I Halen - Arne Haugen Sørensen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,83 MB
FILNAVN
Tiden Grebet I Halen - Arne Haugen Sørensen - Bog.pdf
ISBN
9031675045469

BESKRIVELSE

Arne Haugen Sørensen ‘Tiden grebet i halen’ . Jeg har i mange år elsket Haugens malerier. Jeg elsker de brede penselstrøg og det menneskelige psykologiske tema der er i alle malerierne. Bogen stemmer så godt overens med det jeg ser i malerierne. En ærlig og kompromisløs menneske, der udtrykker sig med respekt for sig selv og andre. En dejlig bog. Bogen blev leveret hurtig og sikkert.

"Tiden grebet i halen" er hans erindringer, og bogen fører os fra det fattige barndomshjem på Amager via Paris, Rom og Odsherred til de andalusiske bjerge langt væk fra... Arne Haugen Sørensen (born 27 April 1932) is a Danish painter and illustrator. Since the 1980s, he has become one of Denmark's most productive religious artists, decorating over 25 churches.

Cecilie Frøkjær har besøgt ham til en snak om hans erindringsbog "Tiden grebet i halen". De snakker om livet som kunstner, og hvordan den har haft indflydelse på ham... Arne Haugen Sørensen (født 27.

RELATEREDE BØGER