Magnaprint Nodebog 4 - Bog

Magnaprint Nodebog 4 - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,28 MB
FILNAVN
Magnaprint Nodebog 4 - Bog.pdf
ISBN
4805313288830

BESKRIVELSE

none

MagnaPrint-sangbøgerne er især beregnet for svagsynede og derfor trykt med speciel, stor læsevenlig skrift. Noder og becifringer til de 75 melodier i MagnaPrint Sangbog 3 findes i MagnaPrint Nodebog 3.Nodebøgerne indeholder melodilinie og original becifring nedtransponeret til et bekvemt ... MagnaPrint-sangbogsserien består af 4 bind med knap 300 af vore mest populære danske sange og viser.

MagnaPrint Nodebog 4 indeholder noder og becifringer til de 70 melodier, ... Tom Buk-Swienty giver i denne bog et anderledes og mere jordnært billede af Karen Blixen. Han har udført et kæmpe arbejde med at læse familien brevvekslinger, og her kommer det blandt andet frem, at Karen Blixen faktisk aldrig havde en farm i Afrika, men det havde til gengæld hendes onkel, Aage Westenholz sammen med hendes mor. MagnaPrint nodebog 1.

RELATEREDE BØGER