Medvirkensansvar For Juridiske Personer Ved Overtrædelse Af Markedsføringsloven - Lisbeth Maroti - Bog

Medvirkensansvar For Juridiske Personer Ved Overtrædelse Af Markedsføringsloven - Lisbeth Maroti - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,78 MB
FILNAVN
Medvirkensansvar For Juridiske Personer Ved Overtrædelse Af Markedsføringsloven - Lisbeth Maroti - Bog.pdf
ISBN
1295120268418

BESKRIVELSE

none

s r.o.-websteder. Lisbeth Zornig Andersen voksede op som del af en underklassefamilie i Nakskov på Lolland, hvor hun blev misbrugt og misrøgtet. I 2006 blev Lisbeth forretningsudvikler i den socialøkonomiske virksomhed Specialisterne, der beskæftiger personer med Aspergers syndrom som IT-testere. - Grov overtrædelse af markedsføringsloven.

Fra det øjeblik du har sendt os rapporten om misbrug / overtrædelse til det tidspunkt, vi har Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies. Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer. Besvar juridiske spørgsmål.

RELATEREDE BØGER