Lederskab Gennem Positive Forstærkninger - Torbjørn Jørgensen - Bog

Lederskab Gennem Positive Forstærkninger - Torbjørn Jørgensen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,64 MB
FILNAVN
Lederskab Gennem Positive Forstærkninger - Torbjørn Jørgensen - Bog.pdf
ISBN
8808515229065

BESKRIVELSE

none

Den franske oplysningsfilosof Voltaire skrev engang til en ven: "Undskyld, at jeg skriver dig så langt et... Sirenernes sang Ejerskab og lederskab er en indsigtsfuld bog om ejerledelse. Forfatteren beskriver, hvordan ejerne er en væsentlig ressource, som virksomheden bør tage alvorlig og begynde at udnytte, og han viser, at godt ejerskab gør en forskel, der er direkte aflæselig på bundlinjen. De må nu selv finde tilbage til garnisonsbyen Meshwar gennem det ugæstfrie fjendeland, der sværmer med krigeriske wazirer og andre stridbare bjergstammer.

Autentisk lederskab: Etik og tillid er fundament for lederskab. Vi læser andre mennesker gennem hele vores liv og ud fra disse observationer forudser vi andre situationers hændelse, altså intuition. CV Jørgensen - Fanside.

RELATEREDE BØGER