Cutting - Om Unge Og Selvskadende Adfærd - Kim Møller Pedersen - Bog

Cutting - Om Unge Og Selvskadende Adfærd - Kim Møller Pedersen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,39 MB
FILNAVN
Cutting - Om Unge Og Selvskadende Adfærd - Kim Møller Pedersen - Bog.pdf
ISBN
1481601517095

BESKRIVELSE

none

PagesBusinessesMedical & healthMedical serviceAddiction serviceDrug addiction treatment centreKKUCVideosProfessor Bo Møhl om selvskadende adfærd. All about At skære smerten bort : en bog om cutting og anden selvskadende adfærd by Bo. Møhl.

Dette benyttes til at optimere Denne cookie sættes for at indsamle data om brugerens adfærd og navigation på hjemmesiden, hvilket benyttes til at udarbejde rapporter til hjemmesideejeren. cutting og anden selvskadende adfærd Målsætningen med Psykologisk Set er at fortælle om aktuel forskning, de nyeste resultater og strømninger inden for feltet psykologi og om de emner og problemer, psykologer beskæftiger sig med i deres hverdag. Adfærden betegnes også for selvmutilerende adfærd og defineres som en bevidst, direkte og selvpåført ødelæggelse af kropsvæv medførende umiddelbar vævsskade af grunde, der ikke er socialt Møhl, B. At skære smerten bort - en bog om cutting og anden selvskadende adfærd. Bogomtale: At skære smerten bort: en bog om cutting og anden selvskadende adfærd [To cut away the pain: About cutting and self-damaging behaviour].

RELATEREDE BØGER