Hvad Man Ikke Ved - Anne Lise Marstrand-Jørgensen - Bog

Hvad Man Ikke Ved - Anne Lise Marstrand-Jørgensen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,49 MB
FILNAVN
Hvad Man Ikke Ved - Anne Lise Marstrand-Jørgensen - Bog.pdf
ISBN
1768158552240

BESKRIVELSE

none

4 traumatiserede voksne og 6 børn under 12 år i en 2v lejlighed. Hvis de er griske, hvad er Støjberg så?https... Foredrag — Forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen zoomer ind på det grundstof, sorgen er gjort af.

Alice er på trods af uddannelse som sygeplejerske hjemmegående, og de får snart 3 børn. Vi følger, hvordan de ikke-eksisterende normer er ved at ødelægge familien. "Hvis man læser den her bog og ikke bliver berørt, så må man straks opsøge en eller anden form for professionel hjælp," lyder det fra forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen, som i fjerde udgave af 'Litterære anbefalinger' fra Gyldendal Podcast anbefaler en bog, der er både grusom, smuk... Anne Lise Marstrand-Jørgensenby DR på BogForum 2012.

RELATEREDE BØGER