Sidste Afgang - Per Kunuk Lyberth-Lynge - Bog

Sidste Afgang - Per Kunuk Lyberth-Lynge - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,29 MB
FILNAVN
Sidste Afgang - Per Kunuk Lyberth-Lynge - Bog.pdf
ISBN
1106201606367

BESKRIVELSE

Jeg købte bogen ”Sidste afgang” fordi jeg interesserer mig for Hans Hedtoft forlis og så frem til at læse om nogle nye oplysninger om forliset. Jeg må indrømme at jeg blev meget skuffet. Jeg synes at bogen er fyldt med mange udokumenterede påstande og forkerte udsagn.Jeg skal kun nævne nogle stykker som er taget efter min hukommelse, bogen er nemlig så dårlig at jeg ikke vil bruge tid på at gennemlæse den en gang til.Han beskriver skibet som et polarskibe der ikke kunne synke. Alle skibe kan synke det ved da enhver. Hans Hedtoft var bygget til at kunne have et enkelt rum åbent til søen.Radiotelegrafisten meddelte at skibet kl. 13.45 ramte et isbjerg. og der var vandindtrængning i 2 rum , nemlig maskinrum og hjælpemaskin rum. Senere meddeler han også at skibet er ved at synke men han oplyser intet om slagside.Hvorfor negligerer forfatteren for øvrigtden offentliggjorte radiokorrespondance imellem Hans Hedtoft, den imødegår en del af forfatteren påstande om tid og sted og årsag til forliset. Hvordan kan han påstå at kollisionen skete tidligere end hidtil antaget. Radiotelegrafisten har oplyst tidspunktet, der er både ure og kronometre i skibet. Hans Hedtofts nødsignaler både telefoni og telegrafi blev hørt af landstationerFofatteren påstår ligeledes at et ”polarskib" ikke kan skades af et isbjerg som ”Hans Hedtoft” blev. Hvad i al verden bygger han det på, han har ikke engang oplyst hvilken is forstærkning skib havde han har næppe undersøgt det. Forfatteren henviser til at hans undersøgelse er foretaget efter princippet: ”tabula rasa” altså rengjort tavle, mig forekommer det at forfatterenhar visket tavlen ren for fakta om skibet og dets forlis.

Transportation Department | The Last Airbender. 11.

* Annga Lynge behandler den kontroversielle doku­ m entarfilm Da myndighederne sagde stop, og Kunuk Platous (f. 1964) afgangsfilm fra Den Danske Filmskole, Nanoq, der havde prem iere på løret af Lyberth selv i et telefoninterview: lig vis, til det grønlandske væsen, i hvilket eksistens og mytologi... De fire bedste i hver pulje kvalificerer sig til VM's afsluttende cup-turnering, mens det dårligst placerede hold i hver pulje rykker ned i B-gruppen.

RELATEREDE BØGER