Bogen Om Lillebror Og Karlsson På Taget - Astrid Lindgren - Bog

Bogen Om Lillebror Og Karlsson På Taget - Astrid Lindgren - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
8,15 MB
FILNAVN
Bogen Om Lillebror Og Karlsson På Taget - Astrid Lindgren - Bog.pdf
ISBN
3587939739626

BESKRIVELSE

Jeg skulle have mit barnebarn på 5 år med i teater og se Karlson på taget. Det var rigtig godt at få læst lidt af bogen inden.

Astrid Lindgren har desuden skrevet billedbøger, børneviser, film- og teatermanuskripter. Læs et udsnit af e-bogen Brødrene Løvehjerte her. Astrid Lindgren — Intro 00:11.

Bøgerne handler om Lillebror på syv år, som bor i Stockholm sammen med sin far, mor, og sine søskende Bosse og Bettan. Lillebror får besøg af Karlsson, som er en lille, tyk mand i sin bedste alder. Ilon Wikland (Samlingsbiblioteket)" af Astrid Lindgren - Indbundet Bog (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet).

RELATEREDE BØGER