Epilepsi - Anne Sabers - Bog

Epilepsi - Anne Sabers - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,6 MB
FILNAVN
Epilepsi - Anne Sabers - Bog.pdf
ISBN
6998402809515

BESKRIVELSE

none

Anne Sabers, der er professor, overlæge og leder af Epilepsiklinikken på Rigshospitalet, og Peter Uldall, der er professor i neuropædiatri på Rigshospitalet. Nu udkommer FADL's Forlag med en helt ny basisbog i epilepsi på dansk! Bogen er særlig henvendt til yngre neurologer og pædiatere, alment Epilepsi af Jørgen Alving, Anne Sabers, Peter Uldall Køb Epilepsi af Anne Sabers - hurtig levering og lav pris. En håndbog for patienter og pårørende.Denne bog er skrevet til dig, der selv har epilepsi... Epilepsi - Anne Sabers - Bog.

Denne bog er skrevet til dig, der selv har epilepsi eller har en pårørende med epilepsi. Med bogen i hånden kan du være bedre forberedt på de ting ... Ny basisbog om epilepsi 07.01.2015 Den ny basisbog i epilepsi, Bogen "Epilepsi - en basisbog", omhandler både børn og voksne og gennemgår principperne ved udredning og klassifikation af epilepsi samt medicinsk og kirurgisk behandling, skriver forlaget. Epilepsi: en håndbog for patienter og pårørende, Hardback - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 7 butikker SPAR på dit køb nu! Dansk, Jørgen Alving, Anne Sabers, Peter Uldall, Hardback, 2016-11-18 Epilepsi er en god bog.

RELATEREDE BØGER