Fremkaldt - Susse Wold - Bog

Fremkaldt - Susse Wold - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,33 MB
FILNAVN
Fremkaldt - Susse Wold - Bog.pdf
ISBN
3506113424646

BESKRIVELSE

none

I et univers som hele tiden bevæger sig, er der ikke noget som er statisk. Indholdsfortegnelse: Susse Wold Susse Wolds biografi Susse Wolds film og tv-udsendelser Susse Wold og Bent Mejding - Matador-parret helt privat Susse Wold - Danmarks klassiske skønhed Susse Wold Danske skuespillerinde Susse Wold (Lise Wold) er født den 17. november 1938 på Frederiksberg.

Enhver kender Susse Wold fra store roller på teater og film, og bogen er et glædeligt gensyn med mange forestillinger, hun har spillet og de kulturpersonligheder, hun har mødt. Fremkaldt er imidlertid andet og mere end et tilbageblik. Det er en fortælling om, hvad og hvem der har formet Susse Wold som menneske, og et nærbillede af de oplevelser, der har krævet ekstra styrke og lærdom, for at hun har kunnet bevæge sig videre i sit liv.

RELATEREDE BØGER