Turen Går Til Egypten - Louise Alkjær - Bog

Turen Går Til Egypten - Louise Alkjær - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,61 MB
FILNAVN
Turen Går Til Egypten - Louise Alkjær - Bog.pdf
ISBN
8611254259780

BESKRIVELSE

Hej. Jeg blev slemt skuffet, da jeg modtog "turen går til Egypten". Jeg har en hel serie af "turen går til" bøger, som har hvad jeg søger! F.eks. en lille ordliste med dagligdags ting (når man handler o.s.v.) en "oversættelse" af madudtryk (som f.eks. Turen får til Frankrig) der indeholder alt hvad man skal bruge. Det, der står i Egypten-bogen er nøjagtigt, hvad vort rejseselskab har forsynet os med - gratis - og Egyptens historie kender vi også, så det var en slem skuffelse!Jeg var så uheldig at stifte bekendtskab med deres "sundhedsvæsen", og der var bogen heller ikke til nogen hjælp.Med venlig hilsenBodil

Det afrikanske land har uendeligt meget at byde på af smukke Ligesom Sharm el Sheikh kan du også tage på dagsudflugter fra Hurghada. Blandt de mest populære udflugter hører de, der går til Kairo og Luxor. Forside For abonnenter.

[Vers 1] Jeg har Louise og hun er en dejlig tøs' Men jeg er krummeræd, hun har en skrue løs Hver evig' en'ste lørdag [Omkvæd] Åh-åh, hvorfor går Louise til bal? Hun ved at det er farligt, at det er sjælsforfald Åh-åh-åh-åh Bli'r hun beruset? Mon hun ryger tjald? Det gamle Egypten betegner som regel perioden i Egyptens historie fra ca. 3300 f.

RELATEREDE BØGER