Lejlighedssange - Stine Pilgaard - Bog

Lejlighedssange - Stine Pilgaard - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,89 MB
FILNAVN
Lejlighedssange - Stine Pilgaard - Bog.pdf
ISBN
1240801218511

BESKRIVELSE

none

Stine Pilgaard blev student fra Risskov Gymnasium i 2003 og studerede derefter dansk og medievidenskab ved Aarhus Universitet. Hun blev bachelor i 2007 og blev året efter optaget på Forfatterskolen i København. Osta kirja Lejlighedssange Stine Pilgaard (ISBN 9788763842983) osoitteesta Adlibris.fi.

Den er fyldt med morsomme replikskifter og groteske situationer, som da fortælleren danser LIDT for tæt med Lejlighedssange følger fornemt op på Pilgaards debut, og der er ingen tvivl om, at det er et forfatterskab, jeg ser frem til at følge. Hvilken bog udgav Stine Pilgaard i 2012? Hvilken Aarhus-forstad voksede Stine Pilgaard op i? Bog. Lejlighedssange : roman.

RELATEREDE BØGER