Rocky & Edith - Martin Kellerman - Tegneserie

Rocky & Edith - Martin Kellerman - Tegneserie - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,24 MB
FILNAVN
Rocky & Edith - Martin Kellerman - Tegneserie.pdf
ISBN
7607287102785

BESKRIVELSE

none

Serien kom ut for første gang i 1998 gjennom gratisavisa Metro i Stockholm. Serien sentrerer rundt den antropomorfe bikkja Rocky, en ganske vanlig fyr som elsker hip-hop, og som har sine problemer å stri med når det gjelder jobb... Martin Kellerman, born on December 24, 1973 in Växjö, Sweden, is a Swedish cartoonist, mostly known as the creator of the successful strip 'Rocky', published in many big, mostly Swedish, newspapers.

Jeg er ikke kynisk, jeg er synsk! Jeg ser at alt er dritt og kommer til å gå til helvete! Faen som jeg gleder meg til den dagen jeg kan se henne på gata og bare tenke «Jaha, der er hun.. Hvordan kunne jeg bli så knust av henne? Interview done by Alexander Holland Jensen.

RELATEREDE BØGER