Ulve, Får Og Vogtere - Bent Jensen - Bog

Ulve, Får Og Vogtere - Bent Jensen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,62 MB
FILNAVN
Ulve, Får Og Vogtere - Bent Jensen - Bog.pdf
ISBN
7670996631130

BESKRIVELSE

none

Bind 1 af Bent Jensens Ulve, får og vogtere omhandler de trusler og udfordringer, Danmark og landets demokratiske institutioner stod over for: den militære trussel fra Sovjetunionen og Warszawapagten; de ideologiske udfordringer fra Danmarks Kommunistiske Parti... Møde med professor Bent Jensen i Trykkefrihedsselskabet i Cepos' lokaler om bogen Ulve, får og vogtere -- Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991, 1500 sider som... Ulve, får og vogtere bygger på et omfattende trykt og utrykt materiale fra en række danske og udenlandske statslige og private arkiver, hvoraf en stor del kommer til anvendelse for første gang i dansk historieforskning. Se information om den valgte bog. Af Bent Jensen.

Indbinding: Hardback Illustreret i sort/hvid og farver. Forfatteren skildrer, hvordan Danmark under Den Kolde Krig stod mellem et kulturelt, politisk og økonomisk tilhørsforhold til Vesten på den ene side og frygten for... Ulve, får og vogtere skildrer, hvordan Danmark under Den Kolde Krig stod mellem et kulturelt, politisk og økonomisk Under indtryk af den nationale og internationale spænding besluttede justitsminister Busch Jensen i april 1948 at nedsætte et udvalg af juridiske eksperter med højesteretsdommer Ernst... Centerets værk Ulve, får og vogtere på godt 1.500 sider udkom i februar 2014.

RELATEREDE BØGER