Oprør Fra Udkanten - Viggo Mortensen - Bog

Oprør Fra Udkanten - Viggo Mortensen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
10,31 MB
FILNAVN
Oprør Fra Udkanten - Viggo Mortensen - Bog.pdf
ISBN
3940505253142

BESKRIVELSE

none

Lives now in the island Aeroe and is active in the popular movement Rebellion from the Margins (Oprør fra Udkanten). Som i Viggo Mortensens fi-losofisk betagende tekst, som afsluttes med ordene: "Udkanten er frihedens sted. Hvis der er noget rigtig i det, så er der også herfra, at fornyelsen skal komme." Vi skal selv gøre arbejdet, og med folk som dem, Slumstrup og Mortensen har samlet som frontkaempere... Oprør fra udkanten.

I år gik den til De to Ærø-boere Viggo Mortensen og Finn Slumstrup som har startet bevægelsen "Oprøret fra Udkanten" og som chefredaktøren i sin motivation for tildelingen sagde: "...i har sat en væsentlig sag... Slumstrup taler om et egentlig "oprør fra udkanten", og det er også titlen på den bog, han har skrevet sammen med Viggo Mortensen. - Naturligvis er det i et internationalt perspektiv fuldstændig til grin at tale om en udkantsproblematik i et land på bare 43.000 kvadratkilometer.

RELATEREDE BØGER