Literacy I Læringskontekster - Literacy I Læringskontekster - Bog

Literacy I Læringskontekster - Literacy I Læringskontekster - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,43 MB
FILNAVN
Literacy I Læringskontekster - Literacy I Læringskontekster - Bog.pdf
ISBN
8589915525425

BESKRIVELSE

none

Hvordan kan vi arbeide for at barn og unge skal utvikle den tekstkyndigheten de trenger for å leve og lære i et komplekst tekstlandsskap? Utviklingen av literacy handler videre om å gjøre elevene i stand til å lese, forstå, tolke og selv produsere et bredt spekter av tekster i ulike medier; skriftlige, muntlige og digitale, og etter hvert utvikle seg til selvstendige og myndige deltakere i tekstkulturen. Literacy i læringskontekster. Literacy i læringskontekster, 2013.

This study focuses, from a bilingual perspective, on how a Swedish national test is intended to promote critical literacy and language development in line with related aims in syllabuses for Swedish and Swedish as a second language. Læringskontekster; All læring er preget av den. sammenheng den foregår i.

RELATEREDE BØGER