Ledelse Af Unge - Karen Christina Spuur - Bog

Ledelse Af Unge - Karen Christina Spuur - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,55 MB
FILNAVN
Ledelse Af Unge - Karen Christina Spuur - Bog.pdf
ISBN
4869894802297

BESKRIVELSE

Rigtig vigtig bog. Der giver en solid indsigt i ledelse af unge. Bogen er let-læselig og giver stof til eftertanke om egen tilgang til ledelse. Kan varmt anbefale den.

i Styring og Ledelse giver dig teoretiske kvalifikationer og erfaringer med styrings Vi inspireres af talentfulde og motiverede studerende, der nysgerrigt og... Fødevarestyrelsen: - Besætningen af mink bliver slået ned Demonstration har skabt fornyet frygt blandt lunge- og gigtpatienter - Det er kun et spørgsmål om tid, siger Christina Spuur Nødvig, siger Christina Spuur Nødvig... Ledelse af teams - med praksiseksempler og nyeste viden på området baseret på persolog® Teamdynamik Modellen. Er I på den ene eller anden side af den stiplede linie? Artiklen er publiceret i Forlaget Andersens Erhvervshåndbog Visionær Ledelse, redigeret af Michael Jensen. Ledelse kan omfatte ulike oppgaver og funksjoner, men sentralt i all ledelse er å ta beslutninger og skape oppslutning om disse beslutningene blant folk i organisasjonen.

Uddannelsen består af tre obligatoriske moduler samt et antal valgfrie moduler. Du afslutter akademiuddannelsen med et afgangsprojekt.

RELATEREDE BØGER