Aisha - Jesper Stein - Bog

Aisha - Jesper Stein - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,35 MB
FILNAVN
Aisha - Jesper Stein - Bog.pdf
ISBN
6627121229456

BESKRIVELSE

En page-turner uden lige.Jeg faldt rent tilfældigt over en bog af Jesper Stein på Krimimessen i Horsens. Har siden med stor fornøjelse læst alle bøgerne om politimanden Axel Steen. Glæd dig.

januar 2016 blev det offentliggjort at han var vinder af De Gyldne Laurbær 2015 for bogen "Aisha". De Gyldne Laurbær er en dansk litterær pris, der uddeles på baggrund af en afstemning blandt alle Boghandlere i Danmark. Få Aisha af Jesper Stein som bog på dansk - 9788740022469 - Bøger rummer alle sider af livet.

I 2008 skrev han, i samarbejde med Bent Isager-Nielsen, bestselleren Man jager et bæst og fanger et menneske. 'Aisha' er Jesper Steins fjerde krimi, med Axel Steen som hovedfigur. Ligesom de forrige er 'Aisha' meget spændende, faktisk decideret fremragende.

RELATEREDE BØGER