Jenteloven - Sofie Frøysaa - Bog

Jenteloven - Sofie Frøysaa - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,6 MB
FILNAVN
Jenteloven - Sofie Frøysaa - Bog.pdf
ISBN
8453366979160

BESKRIVELSE

none

Magiske Camino - På vandretur med vabelplaster og Vorherre pdf Hent ebook Vibeke Spangsberg. Kjøp «Jenteloven - feministisk førstehjelp» av Ulrikke Falch og Sofie Frøysaa som lydbok på ark.no. Hør boken på din telefon eller nettbrett med Vi satt begge igjen med følelsen av at vi ikke var slik vi burde være.

'Jenteloven - feministisk førstehjælp'. Sofie Frøysaa: - Veldig mange menn føler seg forbigått, men da har jeg bare én ting å si: Bli med å gå! KVINNEDAGEN: Sofie Frøysaa ser på det som en I 2018 ga Frøysaa ut boka «Jenteloven» sammen med skuespiller Ulrikke Falch. Boka var en «feministhåndbok», en bok de skulle ønske de... FORFATTERDUO: Ulrikke Falch (22) og Sofie Frøysaa (29) har skrevet boka de selv hadde trengt da de var 16 år og usikre på seg selv: Jenteloven, en «survival guide» til ungdomstiden.

RELATEREDE BØGER