Vi Er Bedst Når Vi Er Glade - Mikael Kamber - Bog

Vi Er Bedst Når Vi Er Glade - Mikael Kamber - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,13 MB
FILNAVN
Vi Er Bedst Når Vi Er Glade - Mikael Kamber - Bog.pdf
ISBN
3497691250755

BESKRIVELSE

none

Klip fra denne film Alle klip i nærheden. Vi har brug for din viden. INGRID-PARIS-FRANCE added a new video: SANG - Bedst Når Vi Er To Danish Language Learning video.

Mikael Kamber giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra sin egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge, ja, vi lever endda længere. Mikael Kamber har revideret bogen, der giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer og fra forfatterens egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd. Mikael Kamber og Rene Oehlenschlæger fortæller om Vi er bedst når vi er glade også i praksis den 23.

RELATEREDE BØGER