Et Råb Om Hjælp - Otto Steenholdt - Bog

Et Råb Om Hjælp - Otto Steenholdt - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,56 MB
FILNAVN
Et Råb Om Hjælp - Otto Steenholdt - Bog.pdf
ISBN
2087176687065

BESKRIVELSE

none

Otto Steenholdt har skrevet en meget spændende - og meget grønlandsk - roman. Den handler om fænomenet mennesker, som søger ensomheden i naturen så langt fra andre mennesker som muligt: de såkaldte qivittut/fjeldgængere. OTTO Online-Shop » Über 4.000 Marken entdecken Aktuelle Trends Top Service » Ratenkauf Altgeräte-Mitnahme Aufbauservice Jetzt...OTTO und Partner brauchen deine Zustimmung bei vereinzelten Datennutzungen, um dir unter anderem Informationen zu deinen Interessen anzuzeigen. Her finder du de seneste artikler om Otto Steenholdt på information.dk.

Ordene er skrevet af en mand, som ikke længere er i live. Hvad krævede der for, at I kom derfra til en færdig bog? Vi havde et dogme om, at vi ikke måtte skrive nogle sætninger selv.

RELATEREDE BØGER