Hvad Er Psykologi - Arne Poulsen - Bog

Hvad Er Psykologi - Arne Poulsen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,39 MB
FILNAVN
Hvad Er Psykologi - Arne Poulsen - Bog.pdf
ISBN
3417775863814

BESKRIVELSE

none

HELBREDELSENS PSYKOLOGI giver os et fascinerende og videnskabeligt velfunderet indblik i, hvorfor alternativ behandling får folk til at få det bedre. I sin øjenåbner af en bog dykker den anerkendte britiske videnskabsjournalist Jo Marchant dybt ned i den nyeste forskning og spørger: Er... Overordnet introduktion til pædagogisk psykologi og de spørgsmål, der arbejdes med indenfor feltet.

På Roskilde Universitet (RUC) læses psykologi i kombination med et andet fag. "Psykologi og eksistens" er forfatterens bog om det han kalder Logoterapien, som er en af vor tids allermest betydningsfulde psykologiske retninger. Vi har her at gøre med eksistentiel psykologi men også med helt nye perspektiver på tingene.

RELATEREDE BØGER