Fra Offer Til Overlever - Anne Agerbo - Bog

Fra Offer Til Overlever - Anne Agerbo - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,29 MB
FILNAVN
Fra Offer Til Overlever - Anne Agerbo - Bog.pdf
ISBN
7802495346963

BESKRIVELSE

none

Hun ejer firmaet Act in Life og vidensfællesskabet traumeviden.dk. Hun har en omfattende erfaring inden for supervision, undervisning, coaching og terapi og arbejder med ACT med inddragelse af mindfulness, storytelling... Uddrag fra bogen "fra offer til overlever - ACT med traumer" udkommet marts 2017 på Bogforlaget Frydenlund af psykolog Anne Agerbo. Osta kirja Fra offer til overlever - ACT med traumer Anne Agerbo (ISBN 9788771187618) osoitteesta Adlibris.fi.

De 100 råd, der er tegnet og fortalt af Maren Uthaug, kendt fra Politiken med striben Ting jeg gjorde... Du har brugt måneder, måske år, på dit mesterværk. Du er stolt af din nye skabelse og kan mærke, at den her bog kommer til at tage verden med storm.

RELATEREDE BØGER