Bibelen På Hverdagsdansk, Trend, Turkis - Bog

Bibelen På Hverdagsdansk, Trend, Turkis - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,11 MB
FILNAVN
Bibelen På Hverdagsdansk, Trend, Turkis - Bog.pdf
ISBN
6639399286249

BESKRIVELSE

Er givet som konfirmations gave. Men en lækker bibel, flot indbundet i smarte farver. Virker letlæselig og overskuelig

” Det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene bli grepet av angst og fortvilelse når hav... Bibelen er betegnelsen for de grundlæggende kanoniske skrifter i jødedommen og kristendommen. Den hebraiske (jødiske) Bibel, også kaldet Tanakh, er ikke identisk med den kristne Bibel, hvorfra nærværende citatsamling er hentet.

Bibelen på Internettet Det Danske Bibelselskabs nyeste autoriserede oversættelse af Det Gamle Testamente, De Apokryfe Skrifter, Det... Det græske navn på Åbenbaringens Bog i Bibelen, apokaʹlypsis (apokalypse), betyder "afdækning" eller "afsløring". Dette navn angiver formålet med Åbenbaringen - den afdækker ting der havde været skjult, og afslører begivenheder der ville ske langt ude i fremtiden.

RELATEREDE BØGER