Kundalini - Cyndi Dale - Bog

Kundalini - Cyndi Dale - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,71 MB
FILNAVN
Kundalini - Cyndi Dale - Bog.pdf
ISBN
2402471375246

BESKRIVELSE

none

| Cyndi Dale giver os i bogen en omfattende vejledning til at forstå kundalini-energien, og hvordan man bruger den til at transformere ens liv spirituelt og fysisk. Bogen, der medtager den seneste research, udforsker også transformerende praksisser, såsom åndedræt, tantra og mantraer, og indeholder desuden personlige fortællinger fra Cyndi Dales healing-praksisser og undervisning. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Kundalini af Cyndi Dale Få Kundalini af Cyndi Dale som bog på dansk - 9788774665366 - Bøger rummer alle sider af livet.

Paperbacks Køb Kundalini af Cyndi Dale som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Kundalini er blevet kaldt den energetiske nøgle til oplysning og hemmeligheden bag fysisk velvære og spirituel visdom. Men hvad er kundalini egentlig? Og hvordan kontakter og bruger vi denne kraftfulde energi i vores eget liv? Det giver healer og forfatter Cyndi Dale svaret på.På sanskrit betyder kundalini livsenergi, og over hele verden beskrives den typisk som en rød, pulserende ... Køb Kundalini bøger her.

RELATEREDE BØGER