Julies Hjerte - Peter Johannes Schjødt - Bog

Julies Hjerte - Peter Johannes Schjødt - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
5,38 MB
FILNAVN
Julies Hjerte - Peter Johannes Schjødt - Bog.pdf
ISBN
7094900805552

BESKRIVELSE

En meget nærværende og aktuel bog, der er skrevet i et letforståeligt sprog. Bogen berører vigtigheden af at tage stilling til organdonation, uden at det opleves som en løftet pegefinger eller pådutning af forfatterens synspunkter. Bogen er både inden om det etiske i donation og den betydning hjertet har haft gennem tiden, både videnskabeligt, filosofisk og historisk.Bestemt en bog, der er værd at læse, da den tager udgangspunkt i en virkelig piges venten på et nyt hjerte, en venten der næsten kostede hende livet.

We need philosophy everywhere. #hjertetransplantation #organdonation #organdonor #organdonationsaveslives #hjerte #etik. Jens Peter Schjødt's 13 research works with 14 reads, including: Anmeldelser.

Han debuterede i 1888 med novellesamlingen "Jævne folk". En stor del af Jens Skyttes forfatterskab beskæftiger sig med almuens svære levevilkår. Johannes Gabriel.

RELATEREDE BØGER