Muldvarpen, Der Ville Vide, Hvem Der Havde Lavet Lort På Dens Hoved - Werner Holzwarth - Papudgave

Muldvarpen, Der Ville Vide, Hvem Der Havde Lavet Lort På Dens Hoved - Werner Holzwarth - Papudgave - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,31 MB
FILNAVN
Muldvarpen, Der Ville Vide, Hvem Der Havde Lavet Lort På Dens Hoved - Werner Holzwarth - Papudgave.pdf
ISBN
6692657550945

BESKRIVELSE

none

Muldvarpen fås også som plysdukke - med "lort". Wolf Erlbruch, Werner Holzwarth. MULDVARPEN, DER VILLE VIDE, HVEM DER HAVDE LAVET LORT PÅ DENS HOVED er blevet en moderne klassiker for børn - og kultbog for mange unge og voksne.

I Tyskland fejrede Muldvarpen 15 års fødselsdag i år 2004. Målgruppe Resumé Slutning Udvikling Ud af de bøger jeg har læst, hvorfor har jeg så valgt denne? Ønsker blå bukser Målgruppe Hvorfor mener jeg selv, at jeg husker denne bog så godt? Tema Analysitiske spørgsmål Relationer Problemer Karakteristik Får de blå bukser Hvad betyder. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af sjove, spændende og underholdende børnebøger for store og små. Her finder du mange favoritter såsom historien om Lange Peter Madsen, Kaninen der så gerne ville sove, og Villads fra Muldvarpen der ville vide hvem der havde lavet lort på dens hoved. Historien om Muldvarpen der ville vide hvem der havde lagt lort på dens hoved.

RELATEREDE BØGER