Eksperimentet, Der Slog Fejl - Mikkel Andersson - Bog

Eksperimentet, Der Slog Fejl - Mikkel Andersson - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,23 MB
FILNAVN
Eksperimentet, Der Slog Fejl - Mikkel Andersson - Bog.pdf
ISBN
5153482348818

BESKRIVELSE

En øjenåbner, en meget vigtig bog, nedslående men relevant, meget velskrevet

Uanset hvilken side man er på, beskriver denne bog den væsentligste udfordring, som DK og resten af Europa står overfor: Muslimsk tilstrømning fra Mellemøsten og Afrika. Interview med journalist og forfatter Mikkel Andersson om bogen 'Eksperimentet der slog fejl". Vi taler om indvandringen de sidste 35 år i Danmark. Mikkel Andersson, medlem af Unitos' bestyrelse, har sammen med Niels Jespersen skrevet bogen Eksperimentet der slog fejl, der udkommer 14.

Eksperimentet, der slog fejl. Starliner fra Boeing, der i fremtiden skal være bemandet, svigtede, da den skulle kobles til rumstation. Alligevel valgte den nuværende beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen, at få det til at fremstå, som om man havde fundet nøglen til at nedbringe sygefraværet. Hør om eksperimentet, der ikke måtte slå fejl. Mikkel Andersson is on Facebook.

RELATEREDE BØGER