Ventilationsanlæg Med Lavt Elforbrug - Peter Olufsen - Bog

Ventilationsanlæg Med Lavt Elforbrug - Peter Olufsen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
3,31 MB
FILNAVN
Ventilationsanlæg Med Lavt Elforbrug - Peter Olufsen - Bog.pdf
ISBN
4999830425804

BESKRIVELSE

none

Mål Økonomisk rentabilitet Lavt energiforbrug (kunstig belysning og opvarmning) Attraktive boliger. I Bog IV beskriver han vigtigheden af korrekt orientering af vinduerne. Recommended.

Derfor skal du huske at trække forbruget til elvarmen fra, hvis du vil sammenligne dit gennemsnitlige forbrug med andre. For ventilationsanlæg med konstant eller variabel luftydelse og varmegenvinding må det specifikke elforbrug til lufttransport ikke overstige 1200 J/m3 for driftsformen med maksimal tryktab. Ventilationsanlæg skal udføres i overensstemmelse med DS 447 Norm for ventilationsanlæg. Dårligt indeklima gør børn og pædagoger trætte og uoplagte og er årsag til hovedpiner.

RELATEREDE BØGER