Livet I Digte - Peter Rygas - Bog

Livet I Digte - Peter Rygas - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
7,89 MB
FILNAVN
Livet I Digte - Peter Rygas - Bog.pdf
ISBN
1279140359839

BESKRIVELSE

Livet i digte er en fantastisk digtsamling om forfatterens liv i medgang og modgang. En kærligheds historie om og til et andet menneske.En digtsamling jeg tyer til hver gang jeg har brug for et par kærlige og velmenende ord. Eller bare et spark i røven. Jeg håber der kommer mere fra Peter Rygas.Bedste hilsner.Marie Luise Hansen.

Digte i kim indeholder kolde og angstfyldte digte, hvor digteren forsøger at afdække sin virkelighed. Digtsamlingen var Niels Franks anden og en del af forfatterens tidlige udgivelser i mere minimalistisk stil, hvilket han i sit senere forfatterskab gjorde op med.

Mit liv var aldrig blevet det samme uden din kærlighed. Peter Rygas. "Livet i digte" er en samling fortællinger om hverdagen, hvor de fleste mennesker kan identificere sig med noget af det skrevne ord. Read or download 6 free books by Peter Rygas.

RELATEREDE BØGER