Kommer Du Nogensinde Tilbage Til Mig? - Lise Villadsen - Bog

Kommer Du Nogensinde Tilbage Til Mig? - Lise Villadsen - Bog - none | Robotronik.org Vi er glade for at præsentere bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium, skrevet af Mauro Bonazzi. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og mysteriet om eksistens i PDF, TXT, FB2 eller ethvert andet format, der er muligt på robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
11,77 MB
FILNAVN
Kommer Du Nogensinde Tilbage Til Mig? - Lise Villadsen - Bog.pdf
ISBN
4060239497833

BESKRIVELSE

none

Jeg går tilbage til mit sted, yeah Følger fodspor hjem til hvor hjertet får fred Og går fra tanken om, at jeg kan nå din hånd. Alt det du finder er, alt det du flygter fra Alt det jeg mister er, det... Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke på Indstillinger og tilpasse dit samtykke.

Kommer du nogensinde tilbage til mig? er en historie om løgne og sandheder, om familie og sorg og om den første, store kærlighed, når den gør allermest ondt. Kort før eksamen i niende klasse opdager Atlas sandheden om noget, hans mor har forsøgt at skjule for ham hele hans liv. Men langsomt begynder Kommer du nogensinde tilbage til mig? er en historie om løgne og sandheder, om familie og sorg og om den første, store kærlighed, når den gør allermest ondt.

RELATEREDE BØGER