Dansk I Dybden - Autofiktion - Jimmi Michelsen - Bog

Dansk I Dybden - Autofiktion - Jimmi Michelsen - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
9,35 MB
FILNAVN
Dansk I Dybden - Autofiktion - Jimmi Michelsen - Bog.pdf
ISBN
3744113222593

BESKRIVELSE

none

Saga. Ngleord: Autofiktion, fiktionsfri fiktion, performativ biografisme, dobbeltkontrakt. I begyndelsen af det nye rtusinde sker der et Den litteratur, som omhandler levende stilskift i den danske litteratur.

Et af de mest omtalte autofiktion-værker er norske Karl Ove Knausgårds romanserie Min kamp, og danske forfattere som for eksempel Knud Romer og Morten Pape har også haft stor succes med... Den litteratur, som omhandler levende personer og virkelige begivenheder, bliver kaldt autofiktion. Begrebet stammer fra den polsk-amerikanske forfatter Det, selvom litteraturprofessor Hans Hauge mener, at "Min kamp" slet ikke er autofiktion, men fiktionsfri fiktion.

RELATEREDE BØGER