Nøglen Til Din Hjerne - Jørgen Svenstrup - Bog

Nøglen Til Din Hjerne - Jørgen Svenstrup - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
4,88 MB
FILNAVN
Nøglen Til Din Hjerne - Jørgen Svenstrup - Bog.pdf
ISBN
7098505418055

BESKRIVELSE

none

Det handler om at bearbejde de suggestioner og overbevisninger, vi går rundt med, så vi ikke hænger fast i overbevisninger som "Jeg får aldrig et job" eller "Jeg er... I "Nøglen til din hjerne" tilbyder Mentaltræner Jørgen Svenstrup fra EmpowerMind, svar på spørgsmål, indenfor alle aspekter af personlig udvikling, og kommer med helt konkrete anvisninger til hvordan du kan komme godt ud af udfordrende situationer. Podcast-serien øger derfor din bevidsthed... Jørgen Svenstrup.

Hvis du har mistet nøglerne til de indvendige døre i din bolig og derfor ikke kan låse døren til soveværelset, børneværelset eller badeværelset, har du forskellige... Som fritids-ornitolog ønskede Mia Pontoppidan sig et værktøj til at bestemme fuglearter. I sit speciale fra softwareudvikling på ITU besluttede hun derfor at Som fritids-ornitolog ved jeg, at det nogle gange kan være rigtig svært at bestemme arterne ud fra billeder i en bog.

RELATEREDE BØGER