Lurian - Andrias Andreasen - Bog

Lurian - Andrias Andreasen - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
6,33 MB
FILNAVN
Lurian - Andrias Andreasen - Bog.pdf
ISBN
7822139641613

BESKRIVELSE

Jeg havde store forventninger til bogen, eftersom seriemordere er et tema der virkelig interesserer mig, og omslag og bagsidetekst indikerede, at det var en bog netop for mig. Og jeg var faktisk tryllebundet med det samme. Man kommer virkelig bag ondskaben og de psykologiske mekanismer, der ligger til grund for hans makabre lyster. De øvrige personer i bogen er også interessante, og det er nærmest alle man møder igennem bogen, som har en eller anden form for alvorlige sociale brist. Jeg kunne også godt lide, at historien udspilles i 80´erne.Den bliver meget blodig, så hvis man er til gore og splatter, så rammes der plet når man kommer længere ind i bogen, hvilket sjældent ses hos danske forfattere. Bogen er virkelig god, og kan varmt anbefales til dem der ikke har sarte nerver.

E-bog. Om Bog & Idé. Engel-Andreasen, Jens; Wich, Kathrine; Laursen, Jonas S.; Harris, Pernille; Olsen, Christian A.

Марлен Стюарт Marlene Stewart. Discover the meaning of the Andreasen name on Ancestry®. Find your family's average life expectancy, most common occupation, and more.

RELATEREDE BØGER