Stress Og Eksistens - Mette Vesterager - Bog

Stress Og Eksistens - Mette Vesterager - Bog - none | Robotronik.org Læs bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium lige i din browser. Download bogen One Day Creatures. Grækerne og tilværelsens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Og meget mere om robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,39 MB
FILNAVN
Stress Og Eksistens - Mette Vesterager - Bog.pdf
ISBN
8905097991811

BESKRIVELSE

Jeg kan kun sige – at det var spændende læsning.Jeg læste den langsomt og flere passager læste jeg flere gange, fordi det er en meget koncentreret bog, men det var hele tiden spændende og jeg er sikker på, at jeg skal læse den igen. Jeg synes at den hele tiden var præget af en positiv ånd, at selvom det ikke var det enkelte individs skyld/ansvar at stress opstod var der hele tiden noget at gøre, det var ikke bare ”samfundets skyld”.

På Danmarks og på regeringens vegne vil jeg udtrykke min dybeste medfølelse og love, at Louisa aldrig bliver glemt. Selv om sorgen er ubærlig, så... Stress is a part of our lives and there's no getting around it.

Vi har her at gøre med eksistentiel psykologi men også med helt nye perspektiver på tingene. "Psykologi og eksistens" er en virkelig god bog til alle... Der er gode resultater at hente.

RELATEREDE BØGER