Monsieur Antipyrine #3 - Anne-Louise Bosmans - Bog

Monsieur Antipyrine #3 - Anne-Louise Bosmans - Bog - none | Robotronik.org En dag skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens PDF, TXT, FB2. En dag skabninger. Grækerne og eksistensmysteret ePUB. En dag skabninger. Grækerne og mysteriet ved MOBI-eksistens. Bogen blev skrevet 2020. Se efter en bog om en dag med skabninger. Grækerne og mysteriet om eksistens videre robotronik.org.

INFORMATION

FORFATTER
none
DIMENSION
12,68 MB
FILNAVN
Monsieur Antipyrine #3 - Anne-Louise Bosmans - Bog.pdf
ISBN
6686373016684

BESKRIVELSE

none

Det er Monsieur Antipyrine på den anden side af Øresund og Kattegat: Skandinavien tåler virkelig ikke andet end hybrider. Det er monsieur Antipyrine i maskinrummet: Start hybridmotorerne, tænd multimedie og multihumanitetsmaskinen. Arnold Busck.

Forlag - Nye udgivelser. Monsieur Antipyrine - Litteratur, Billedkunst, Teori er et tværæstetisk tidsskrift med bidrag af danske og internationale forfattere, lyrikere, billedkunstnere og kunstteoretikere. Monsieur Antipyrine vil eksponere og diskutere de kunstpraksisser, som negligeres af de gængse medier, og som overskrider de traditionelle, institutionelle afgrænsninger og fastlåste idéer om litteratur ... Monsieur Antipyrine #3 | Ulrike Meinhof, Alex Williams & Nick Srnicek, Lars Mathisen, Mikkel Thykier, Grégoire Chamayou, Anne-Louise Bosmans, McKenzie Wark, Douglas ... Monsieur Antipyrine åbner en ny genetisk massegrav i det kapitalistisk-postmarxistiske imaginære og nærmeste omegn: en virkelig fesen, sen, blå-i-blå affære.

RELATEREDE BØGER